Links

Hier vindt U links naar bevriende websites. Deze websites zijn zeer zeker de moeite waard om te bekijken. Wanneer U op het logo van de betreffende website klikt, wordt deze automatisch geopend.Voetbalvereniging Gassel

De website van de voetbalvereniging geeft U informatie met betrekking tot alle gebeurtenissen binnen deze vereniging. U kunt onder meer de rubrieken Algemene clubinfo, Fotogalerij, Historie, Nieuws en geruchten,
Uitslagen en standen en Wedstrijdverslagen bekijken.


Hofkapel De Notenbalkers

De website van Hofkapel De Notenbalkers brengt U op de hoogte van alle wetenswaardigheden over dit muziekgezelschap. U kunt onder meer de Rubrieken Algeeen, Nieuws, Muzikanten, Repetoire, Optredens en Video bekijken.

Carnavalsvereniging Gassel

De website van Carnavalsvereniging ‘De Ezels’ geeft U informatie met betrekking tot alle gebeurtenissen binnen deze vereniging. U kunt onder meer de rubrieken: Prins, Jeugd Prins, Boerenbruidspaar, Dansgarde, Programma, Foto’s, Foto’s van de Jeugd, Historie, Gastenboek en Informatie bekijken.

Tennisvereniging EdosDe website van de tennisvereniging geeft U informatie met betrekking tot alle gebeurtenissen binnen deze vereniging.


Stichting Dorpsraad Gassel
De Stichting Dorpsraad stelt zich ten doel het algemeen belang van het dorp en zijn bewoners te behartigen, zulks in voortdurende wisselwerking met die bewoners. Onder behartiging van het algemeen belang wordt mede begrepen de bevordering en verbetering van het woon-, leef- en werkklimaat van het dorp, alsmede het stimuleren van initiatieven die het mogelijk maken dat de identiteit en het karakter van het dorp behouden blijven.

………………….

.………………..

………………..

Hier vindt U links naar diverse bedrijven uit Gassel. Deze websites zijn zeer zeker de moeite waard om te bekijken. Wanneer U op het logo van de betreffende website klikt, wordt deze automatisch geopend.


Autobedrijf Thoonen B.V.

Dealer voor Volkswagen, VW Bedrijfswagens en Service partner voor Audi

Naast de volledige Volkswagen- en Volkswagen Bedrijfswagens-productgamma’s en kwalitatief hoogstaande occasions uit onze ruim gesorteerde occasionvoorraad, kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor service, onderhoud, (schade) reparaties, onderdelen, accessoires, aircoservice, leasing, financiering en verzekering.Toon Cornelissen

U kunt bij ons terecht voor inbouw en vrijstaande huishoudelijke apparaten. Ook voor klein-huishoudelijk apparatuur; zoals koffiezetter, waterkoker, friteuse, barbecue, mixer, citruspers, magnetron, stofzuiger etc.

ten Haaf Meubel & Interieurbedrijf

Bent u op zoek naar een speciale keuken, meubel of interieur en kunt u het maar niet vinden? Wilt u dat uw eigen identiteit tot uiting komt in uw keuken of interieur, tegen een betaalbare prijs? Ga eens praten met de deskundigen van ten Haaf meubel- en interieurbedrijf. Al meer dan 20 jaar is dit ambachtelijke familiebedrijf gespecialiseerd in exclusieve en op maat gemaakte keukens,
meubels en interieurinrichting. Voor zowel woning als kantoor.

Heigo Nederland

Heigo levert al sinds 1989 producten op het gebied van persoonlijke bescherming voor de professionele eindgebruiker. U kunt bij ons terecht voor bedrijfskleding, veiligheidskleding en (veiligheids)schoeisel. En ook voor gereedschappen en bodemverbeterende producten bent u bij ons aan het juiste adres. Maar onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van al deze producten alleen. Wij adviseren, lossen problemen op en denken actief met u mee. Kortom: Heigo neemt u de volledige zorg rondom de veiligheid van uw professionals uit handen.

Van der Heyden Service en Montage
……………….
………………..

Kamp countdown

2016/05/04

Verjaardagen